Ilumináty už nechte dětem, Arabové vládnou světem

Lukáš Senft

Přemysl Sobotka vystoupil s konspirační teorií, v níž naši civilizaci ovládají muslimové. Lukáš Senft nabízí propracovanou verzi této halucinace.

Uzenina způsobuje rakovinu, potvrdila Světová zdravotnická organizace. Členství v ODS zase dělá strašné věci na mozku, potvrdil Přemysl Sobotka. Na svém facebookovém účtu totiž předvedl vlastní variaci na konspirační teorie. 

„Tak nám WHO oznámila, že uzeniny mohou způsobovat rakovinu. Jsem překvapen, že tato z mého pohledu ,ujetá' informace se objevuje v době, kdy je v Evropě masivní migrace muslimů a ti nesmí jíst vepřové. Asi je to opravdu jen náhoda. Osobně budu údajné karcinogeny s chutí jíst dál, jen abych měl možnost si je i dál kupovat. Divný svĕt.”

Ve svých dalších poplašných poznatcích varuje před akčními islamisty a apoštoly Boko Haram. Spoluvytváří tak obrázek běžence. Ten je obecně dosti schizofrenní, jak dokazuje tak zvaná teorie Schrödingerova uprchlíka: utečenec chce zneužívat podporu v nezaměstnanosti a zároveň krást práci. Pravdu poznáme, až se vylodí v Evropě. 

Třetí možností je právě hyperaktivní džihádista, který tajně ovládá celosvětovou politiku. Sobotka převzal roli teoretika této varianty a to se zápalem a nepříčetností, která je ODS v poslední době vlastní. 

Lidé, kteří mnohdy museli prodat vše, aby se vůbec zachránili z válkou rozervané krajiny, mají tak možná kontakty v těch největších světových organizacích, jakou je třeba WHO. Jednou rukou tedy drží své děti, aby je nepozřely mořské vlny, a druhou telefonují smartphonem až do Bílého domu, Bruselu nebo podzemní říše Agharty. Svým zdejším poskokům diktují, jaká vědecká studie má vyjít, co budou psát média a jaký zákon bude schválen.

Není divu, že muslimové tak rádi utínají hlavy. Vůbec první knihu o chirurgii napsal jeden z těchto barbarů už před tisíci lety. Foto muslimheritage.com

Nahradili tak roli skrytých světovládců, kterou Židům připsaly Protokoly sionských mudrců a kterou zpopularizoval Adolf Hitler, Steve Jobs konspiračních teorií. Od jeho dob jsou takové fantazie sexy a cool a dodávají pocit disidentské prozíravosti. Na prestižní post byli v minulosti nominováni už i zednáři a ilumináti.

Čím jsou tyto domněnky paradoxnější, tím jsou přitažlivější. Naší civilizaci podle nich dokonale ovládají kultury, které jsou ovšem zároveň méně vyspělé nežli ta naše, jsou barbarské a primitivní. Židé si povodili banky, ale také divošsky vraždili křesťanská neviňátka. Podobný protimluv se nyní řítí i na muslimy. Přemysl Sobotka nicméně svou hypotézu trochu odflákl. A protože nemocným bychom měli pomáhat, nabízím „vyfutrování" jeho výprávěnky.

Temný středověk plný špitálů a univerzit

Rafinované obětování českého území ve prospěch muslimů je akce plánovaná již od středověku. Proč by jinak tato barbarská rasa vyvinula tolik zásadních vynálezů? Už od devátého století pijí kávu, aby vydrželi dlouhou štreku jako ekonomičtí migranti. Výši sociálních benefitů si ostatně už dávno spočítali díky pokrokům v algebře, které arabský svět učinil.

Na cestu si tato špinavá verbež přibalí kartáček na zuby, který používají téměř o tisíc let déle než Evropané, a pokud se na trase zraní, mohou vyžírkovsky počítat s péčí v nemocnicích, jejichž první verze pochází z Egypta devátého století. 

Po příjezdu se budou válet a třeba poslouchat hudbu a bude jim úplně jedno, že jde o západní pop. Arabský nástroj rahab ovlivnil podobu „našich" houslí, kytara má také východní předky a stupnice moderní muziky vděčí písmenům arabské abecedy. A ti z nich, kteří nebudou zevlit, se chopí řezání hlav, a to s profesionální zručností. 

Podle Sobotky je varování o rakovinotvorných uzeninách jen islámská propaganda. Ostrůvkem české svobody by tak mohla být udírna postavená na onkologii. Foto premyslsobotka.cz

První rozsáhlý spis o chirurgii sepsal Al-Zahrawi kolem roku tisíc a evropští lékaři od něj opisovali ještě dalších pět set let. Proto můžeme očekávat i rychlé rozmnožení muslimů: Al-Zahrawi byl totiž prvním, kdo provedl císařský řez. 

Tyto nástroje invaze pak předávalo jedno mohamedánské pokolení druhému prostřednictvím univerzit. První z nich založila princezna Fatima al-Firhi roku 859 v marockém Fezu. Ještě někdo pochybuje, že čelíme připravované okupaci primitivními podlidmi?

Jak tedy můžeme vědět, že v některé z mešit nestvořili i stroj času? Mohli se tak vrátit do časů paleolitu, využít svůj sexuální apetit a oplodnit všechny pravěké ženy. V každém z nás by tak kolovaly muslimské geny!

Stačilo. Konspirační teorie jsou zkrátka zákeřné. Nedávají smysl, ale všechno v nich do sebe zapadá. Podle Karla Poppera vznikají, protože místo všemocného hybatele už není zaplněno Bohem. 

Musíme tedy najít jiného činitele, který o všem rozhoduje. Bolesti a chaos reality, kde vás i obyčejná klobása může zabít, se snáší lépe, pokud patří do propracovaného plánu. Ten může být i zlotřilý, ale hlavně, že poskytuje význam roztříštěné postmoderně. 

Česká mentalita je o to smutnější, že její spiklenecké konstrukty neohrožují nic většího než párky a slaninu. Jak by tedy vypadal český svět bezpečí a svobody? Byl by prost mohamedánů. Naopak parta bílých libertariánů prolezlých metastázemi by slavila vítězství v udírně postavené na onkologii.

    Diskuse
    JK
    November 4, 2015 v 8.34
    Konec legrace?
    Ono to popravdě asi v současné ČR přestává asi být vtipné.

    Takový Jan Keller třeba říká "To, že je vlna imigrace plánovaná a řízená, je jedna z možných a zcela legitimních hypotéz či scénářů. Pokud by se tento scénář potvrdil, důsledky by byly natolik závažné, že by bylo trestuhodné to podceňovat."

    Celá řada vrcholných politiků (levice, pravice zcela ve shodě) je pevně přesvědčena, že se jedná o plánovaný komplot, který má zničit naši civilizaci (viz poslední vyjádření politiků na Parlamentních listech).
    JN
    November 6, 2015 v 10.56
    Konspirační teorie v teorii i v praxi
    Výborný článek na téma konspiračních teorií napsal před časem Petr Sak na Britských listech. V umění satiry však pan Sak za Lukášem Senftem zcela zaostává:

    "V posledních letech se v médiích a na internetových serverech stále častěji setkáváme s pojmem konspirační teorie. Mainstremová média, jejich redaktoři a politici do pojmu 'konspirační teorie' postupně investovali mnoho negativních emocí (výsměch, pohrdání, degradace...).
    ...
    Správný novinář, politik, občan může o konspirační teorii mluvit pouze s posměškem, nemůže ji dokonce ani věcně kritizovat, protože už tím by byl podezřelý. O konspiračních teoriích mluví jen blázni, psychopati, podezřelí ze všeho možného, (...). Proto posměch vůči "konspiračním teoriím" patří k výbavě slušného občana, občana, který je neproblémový, myslí a jedná podle médií, není kritický ani skeptický (...).
    ...
    Nazvání určitého chování "konspirační teorií" usnadňuje její zamítnutí, protože podřazení pod pojem teorie je chybné. Ovšem tím se může s "vaničkou vylít i dítě", protože chybnost označení neznamená automaticky věcnou nesprávnost. Logicky lze vyvodit hypotézu, že chybný název byl přiřazen k alternativním vysvětlením událostí záměrně, aby se zpochybnila jejich věrohodnost.
    ...
    Odpůrci konspiračních teorií zavrhují, že vrchol mocenské a ekonomické pyramidy je schopen konspirace, na rozdíl od nižších vrstev, včetně organizovaného zločinu. Avšak konec konců máme spoustu příkladů z české majetkové transformace, kdy řada převodů majetků měla charakter konspirace a existují odhady, že 30 - 70 % restitucí byly podvody. (...) Netransparentnost bankovního sektoru při manipulaci s toxickými finančními deriváty, která vedla až k finanční a ekonomické krizi západního světa, má charakter konspirace, hry s nulovým součtem, v níž vyhrála úzká skupina finančních oligarchů, bankéřů nad celým světem.
    ...
    O těchto způsobech získávání moci, vlivu a majetku by však ti, kteří v této hře neustále prohrávají neměli vědět. Z tohoto nevědění většiny plyne moc menšiny. Proto musejí být konspirační teorie degradovány. Ovšem v době internetu to je stále obtížnější. Proto snad jako nejdůležitější konspirace byla vytvořena "konspirační teorie" s diskreditující konotací, jakási "informační ebola", protože každý se od ní musí distancovat výsměchem a "nešahat na ní", aby se nenakazil."

    (http://blisty.cz/art/74741.html)
    ??
    November 6, 2015 v 17.04
    Hrajete si na kaspara z pleziru, nebo vas take plati Soros p Senft ?
    " Jednou rukou tedy drží své děti, aby je nepozřely mořské vlny, a druhou telefonují smartphonem až do Bílého domu, Bruselu nebo podzemní říše Agharty. Svým zdejším poskokům diktují, jaká vědecká studie má vyjít, co budou psát média a jaký zákon bude schválen."

    Mozna jste take pouze neinformovany. Mozna van nikdo nerekl, ze kratce pred onou migracni vlnou stopla OSN financni pomoc uprchlikum v Libanonu a paterne nejen tam. Nepripadas vam zvlastni, kdyz ted najednou "zvlastni" zmocnenci OSN poucuji evropany, ze maji byt soucitni a prijimat uprchliky ? Neni zvlastni, ze zadny investigativni novinar si neda praci se zjistovanim kdo a proc ty penize stopnul ? Psani o nejakem kopalistovi, ze ktereho se pomalu ale jiste klube hajzlik, ktery za penize a slavu rekne cokoliv se mu poruci je jednodussi ze ? A proc, kdyz jsou vsichni tak vzdelani a moudri (podle slunickaru je 85% Syranu a Afgancu bud doktory, inzenyry, nebo architekty) nemaji uz davno v tech zemich vybudovany raj na zemi ?


    p.s. Co se tyce tech historickych zasluh. Byl to snad Neruda kdo napsal:

    Je slava otcu dobry sperk pro syny, vsak chces-li byt cten, cti si dobud sam.