Jaklovo zamaštěné všecko

David Mužík

Fotogalerie Greenpeace z havárie BP. Přesvědčte se sami, jak obrovský rozsah tato katastrofa měla a má. A to i přesto, že někteří tvrdí, že se vlastně nic nestalo...

Na úvod se patří vypustit patřičnou omluvu za nezodpovědnost, se kterou spravuji některé své e-mailové účty. Posuďte sami - v září objevím e-mail z 24. května! Odesílatelem je Honza Beránek z Greenpeace a obsahuje fotografie z katastrofy v Mexickém zálivu. Při prohlížení fotek je jasné, že jejich neaktuálnost je nepodstatná a že musí být zveřejněny, neboť jasně dokumentují obrovský rozsah úniku ropy z vrtné plošiny.

Ještě jedna omluva je ovšem namístě. A ta patří všem, na které dopadla krutá ruka osudu a byli nuceni seznámit se s páně Jaklovo všeosvětlující ekologickou esejí o zamaštěném ptáku. Samozřejmě patřičně podloženou ekologickou konspirační teorií. Možná, že kdybychom fotografie zveřejnili včas, autor by něco takového z pera nikdy nevypustil. Pravděpodobnější ovšem je, že by nejspíš přesto vznikla - je zde totiž jistá pochybnost, že autor patří k pravidelným čtenářům Deníku Referendum.

    Diskuse
    OW
    September 12, 2010 v 6.04
    Tapety
    .......ale vypustil. I kdyby těmi fotografiemi měl vytapetováno doma i v práci, tak vypustil.
    Možná by nás poučil, že to je vlastně v pořádku, když se jednou za čas vše promastí. Nebo že to není žádná ropa, ale třeba jarními dešti spláchnutý prach.
    Hlavně by nás ale poučil, že nejdřív je nutno mít ideový postoj a pak podle něj určovat pravdu.
    Ondřej
    ??
    September 13, 2010 v 6.28
    Za nechápavost se platí
    "Je těžké někoho přimět, aby něco pochopil, když je za nechápavost placený." Upton Sinclair